logo-wvschiphol
 
 
 
 
 
Zoeken

Gevolgen Coronavirus voor de WVS: geen activiteiten in april

26 maart 2020  -  Algemeen
Vandaag hebben alle leden per mail de aangescherpte maatregelen ontvangen. Deze zijn direct van kracht en ze zijn bedoeld om het risico op Corona besmetting te verlagen. We realiseren ons dat ze niet populair zijn en dat het teleurstellend zal zijn dat we de start van het watersportseizoen uitstellen. Maatregelen genoemd in eerdere Corona nieuwsbrieven 1 en 2 blijven onverkort van kracht. H...

Nieuwe leerlingen voor de volwasseneninstructie

28 december 2019  -  Algemeen
Voor het nieuwe seizoen hebben de eerste nieuwe leerlingen zich al aangemeld. Hartelijk welkom!  Opleidingscommissaris Jouke Huisman belooft er op de donderdagavonden net als vorig jaar weer een feest van te maken! Er kunnen zeker nog leerlingen bij. Neem voor informatie contact op met Jouke. 

Bumpersticker

28 december 2019  -  Algemeen
Tijdens de afgelopen ALV heeft elke bezoeker een WVS-sticker gekregen om bijvoorbeeld op de bumper te plakken. De stickers zijn ook voor de overige leden beschikbaar en te verkrijgen bij de havenmeester of de havencommissaris.  

ALV 13 december 2019 goed bezocht

28 december 2019  -  Algemeen
50 leden waren naar het Wimbledonpark in Amstelveen gekomen voor de 72ste ALV. Op de agenda onder andere het Project Parkeerterrein, vooruitblikken naar 2020 en de resultaten van de ledenenquete die in 2019 is gehouden. Het verslag van de vergadering volgt spoedig. 

Renovatie Aardbeienbrug

12 november 2019  -  Algemeen
De Aardbeienbrug aan de Uiterweg in Aalsmeer wordt vervangen door een replica. De werkzaamheden starten op vrijdag 23 september. Wie op de hoogte wil blijven kan dat doen door de 'BouwApp' gratis te downloaden in de appstore (Google, Apple of Windows). Ga naar "zoek project", zoek op "Project Replica Aardbeienbrug" en klik op "Toevoegen aan favorieten". Zo blijf je geïnformeerd over de actuele...