logo-wvschiphol
 
 
 
 
 
Zoeken

LET OP: beperkt parkeren 21 t/m 25 mei ivm Optimist on Tour

29 april 2024  -  Algemeen
Optimist on Tour speelt zich op het water af en ook gedeeltelijk op het land. Daarom kan er niet geparkeerd worden tussen de kop van de Grote Loods en 't Kombuis tijdens deze dagen en de opbouwdag van 21 mei. Zie illustratie. Dank voor jullie medewerking!

Werkzaamheden Uiterweg

27 april 2024  -  Algemeen
Werkzaamheden UiterwegEindelijk, de Uiterweg wordt aangepakt en de gemeente heeft de firma Van Dijk Maasland gevraagd de werkzaamheden uit te voeren in de periode 6 mei t/m 28 augustus. Lees voor meer details de informatie in deze link: Werkzaamheden Uiterweg. Zie ook app.vandijk.nl voor updates van de firma Van Dijk.

Dragonfly kreeg nieuwe bestickering

24 april 2024  -  Algemeen
22 april kreeg de Dragonfly een nieuwe bestickering. De Blue Dragons zijn supertrots! De boot ligt nog even in de Grote Loods om de lijm goed te laten drogen.

MeerWesteinder magazine 2024 is verschenen

24 april 2024  -  Algemeen
Het nieuwe MeerWesteinder magazine 2024 is verschenen. Haal je gratis exemplaar af in 't Kombuis. Handig voor de overzichtelijke waterkaart van de Westeinder!  Laat de advertentie zien aan potentiele leden!

9 mei: Waddentocht kustzeilers

21 april 2024  -  Algemeen
Wat ooit begon als "Praktische Kust Navigatie" (PKN) is inmiddels uitgegroeid tot een traditie: met Hemelvaart/Pinksteren zeilen (of motoren) we een rondje in Noord Nederland. Zie deze link voor meer informatie. Neem contact met ons op voor meer informatie. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hette Hoekema en Bert de Laat ofni.[antispam].@wvschiphol.nl