Winterpalaver onderafdeling kustzeilen - Verslag

Geplaatst op 25-02-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Bert de Laat
Op donderdagavond 21 februari vond het 'winterpalaver 2019' plaats. 
In het eerste deel van de avond heeft Elmar Heemskerk ons meegenomen op 'het rondje Atlantic' wat hij en zijn familie met de September Blue heeft gezeild. Op zijn eigen, ontspannen en kenmerkende wijze heeft hij ons geanimeerd deelgenoot gemaakt van prachtige beelden en aansprekende avonturen met sappige details.
Het tweede deel van de avond hebben we gebruikt om met elkaar te inventariseren of er belangstelling is voor een 'rondje ZH en Zeeland' in de week tussen Hemelvaart en Pinksteren.
En die belangstelling is er: Acht schepen hebben serieuze belangstelling. Grotere schepen of kleinere, veel zee-ervaring of nog niet, snel of wat minder snel, de wateren van Zuid-Holland en Zeeland lenen zich uitstekend om met elkaars hulp je eigen zeil-grenzen te verleggen.
Met allerlei opties voor havens, tochten, onderlinge wedstrijdjes, meevaren met elkaar, samen eten. Ter inspiratie vind je in de bijlage alvast een paar lichtbeelden met suggesties.
Om het plan verder concreet te maken organiseren we begin mei een 'lentepalaver' (met uiteraard de aankondiging bijtijds op de WVS-website). Heb je belangstelling? Wil je meedoen? Kom dan vooral naar het 'lentepalaver'!

 

Namens de informele onderafdeling Kustzeilen,
Met vriendelijke groet,
 
Bert de Laat