logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Unieke kans: Boats + Beers 28 maart Loetje Amsterdam

Geplaatst op 27-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rik Hofman

  unnamed3

 

Nog een paar plaatsten beschikbaar voor besloten bijeenkomst van IYCA bij

Loetje aan t IJ. Aanmelding uitsluitend via: ofni.[antispam].@IYCA.nl

unnamed1

unnamed2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avonturier, auteur en verhalenverteller Hanneke Beers heeft een track record als yachting journalist van meer dan 20 jaar. Sinds 1996 vloog ze voor Nautique Magazine de wereld over om aan boord te stappen van alles wat zeilt, van 20 foot zeilkottertje tot 200+ foot superjacht en van charterbak tot carbon racer. Een aantal van haar beste verhalen zijn sinds kort gebundeld in het prachtige hardcover boek ‘BOATS+BEERS - Ongereefde avonturen van een yachting journalist’, waarvoor ‘Mr. North Sea Regatta’ Frans Sluyters het voorwoord schreef. Hanneke’s avonturen spelen zich af tijdens wereldwijde zeilwedstrijden, variërend van Volvo Ocean Race tot Ibiza Regatta, van Flevorace tot Vendée Globe en van North Sea Race tot Superyacht Cup. De ongereefde verhalen worden versterkt door geweldige fotografie BOATS+BEERS is na afloop van de presentatie ter plaatse verkrijgbaar (€49) Hanneke is uiteraard bereid om het boek te signeren.
 

PROGRAMMA

  • 18.00 uur - Inloop met bier en bitterballen
  • 18.45 uur - Lezing BOATS+BEERS van verhalenvertelster Hanneke Beers
  • 19.35 uur - Einde lezing en afsluiting door Frans van Belle
  • 20.00 uur - Gezamenlijke maaltijd voor eigen rekening bij Loetje aan ‘t IJ


LOCATIE

  • Loetje aan ‘t IJ, de lezing wordt gehouden in zaal “De Kajuit” Werfkade 14, 1033 RA Amsterdam
  • Parkeren: Betaald parkeren kunt u in de directe omgeving van Loetje aan ‘t IJ. Ook met het OV is de locatie goed en eenvoudig te bereiken.

Snacks en maaltijd: Snacks en drankjes worden u door de IYCA aangeboden. De (hoofd-)maaltijd van ongeveer € 25,- is voor uw eigen rekening en dient per pin of contant te worden voldaan.

Wellicht tot donderdag, Groet Jacqueline Terpstra