logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

14 juli - WVS Teamdag - Inschrijving geopend

Geplaatst op 17-04-2019  -  Categorie: Evenementen  -  Auteur: Sonja Moll

 

Uitnodiging voor de 1e WVS Teamdag 14 juli.

We vieren bijna midzomer door een oude gewoonte in een ander jasje nieuw leven in te blazen! Ieder WVS'er is van harte uitgenodigd deel te nemen aan onze Teamdag 2019. Ieder team test zijn vaardigheden op en rond het water. Deze eerste vaart houden we het simpel met navigeren, puzzelen en kennis van watersport en WVS.    


Wanneer?

De Teamdag is niet 12 mei (Moederdag) maar bijna midzomer zondag 14 juli a.s.

Ontvangst 12.00 uur. Introductie vaart 12.30 uur. Start deelnemers vanaf 13.00 uur. Laatste finish 17.00 uur. Prijsuitreiking met drankje direct daarna.  


Doe je mee?

Leuk dat je mee doet! Deelnemende teams bestaan minimaal uit 2 leden. Heb je een mix van watersporters dan heb je een brede kennis aan boord om hoog te scoren.  Natuurlijk mag je jouw team uitbreiden met opstappers, familie en vrienden.


Droog - en nat deel

De vaart zal bestaan uit een droog- en een nat deel. Het droge deel is op en rond de haven waar je oa aan de hand van fotoherkenning vragen beantwoordt, terwijl het natte deel ....op de kleine en grote poel wordt gevaren aan de hand van route beschrijving.


Boottype

De keuze is aan het team met welk type boot ze deelnemen.


Aanmelding en deadline

Aanmelden voor de WVS teamdag 2019 doe je hier.  De inschrijving sluit op 10 juli as.


Het weer

Wij hopen op een zonovergoten zomerdag met een lekkere bries, echter als het zwaar weer is dan kan de organisatie besluiten de vaart in te korten of te annuleren.

In het laatste geval zullen wij de teams zo mogelijk vooraf informeren.

Tot ziens Sonja en Carel