logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Onderlinge wedstrijden 9 september

Geplaatst op 03-09-2018  -  Categorie: Wedstrijden  -  Auteur: Nico Koudijzer

 WVSlogo

 

Onderlinge Wedstrijden W.V. Schiphol 9 september 2018.

 

Beste mensen,

 

Afgelopen jaar is het niet gelukt om de onderlinge wedstrijden te organiseren voor de leden door de leden van de WVS. Dit jaar willen wij een nieuwe poging wagen en wel op zondag 9 september in plaats van 15 september zoals in de kalender staat.

 

Voortbouwend op de succesformule van de afgelopen jaren zullen de beste schippers zich aan elkaar kunnen meten via een serie wedstrijden in de Spankers en de Randmeren. De schipper en fokkenmaat varen in iedere boot een wedstrijd. Hierbij wordt er niet op handicap gezeild naar er wordt gewoon gekeken wie er het eerste over de finishlijn komt. Het is alleen nog maar een kwestie van hard varen en goed schipperen.

 

Er wordt op de Kleine Poel gevaren met de start en finish direct voor de deur en de baan zoveel mogelijk in het zich van onze haven. De wedstrijden duren elk ongeveer 15 minuten. De spanning is natuurlijk wel afhankelijk van jullie als deelnemers. Als winnaar wordt uw naam in de “De Wieldop” gegraveerd waarna eeuwige roem geniet. Schrijf daarom zo snel mogelijk in. Er is plaats voor maximaal 10 teams en wie het eerst komt wie het eerst maalt. De schipper van het team dient WVS schipper te zijn. De kosten per team voor deelname zijn 10 euro. Hiervoor krijg je dan ook een lunch voor jou als schipper en je fokkenist aangeboden. De kosten worden na inschrijving per incasso verwerkt.

 

Na inschrijving voor de wedstrijd wordt er ongeveer een week van te voren nadere bijzonderheden toegestuurd. Houdt er rekening mee dat de wedstrijden van 09:00 tot 17:30 zullen duren. Na afloop zal de bar open zijn voor een drankje en eventueel een pizza.

 

Hopelijk tot 9 september,

 

Team “onderlinge”; Nico, Agnes, Alex, Paul en Sonja

 

Graag per mail opgeven bij Nico Koudijzer; egnilredno.[antispam].@wvschiphol.nl

 

Naam schipper:

Email adres:

Telefoon:

Naam Fokkenmaat:

 

Datum: zondag 9 september

Tijd: 9:00 palaver, verwachting is dat we tot 17:30 varen (10 teams)

 

Graag inschrijven voor 7 september 2018. De wedstrijd gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen.

Minimum aantal is 5, maximum 10 teams.