logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Klusdag zaterdag 28 april 2018

Geplaatst op 19-04-2018  -  Categorie: Haven  -  Auteur: Hans Schreuder

WVSlogo

 

Klusdag zaterdag 28 april 2018

 

 

28 april 2018 WV Schiphol doet ……………aan schoonmaken!

 

Uitnodiging aan alle leden van de WV Schiphol, havengebruikers, jeugdouders, zeilers, trainers, poetsers, techneuten en eigenaren van motorboten, actieve en niet actieve leden om met elkaar te komen klussen. Elk handje kunnen we gebruiken of je nu handig bent of niet. Je bent welkom!

 

Zoals al aangegeven in het jaarverslag en tijdens de ALV van 6 april jl. is er op zaterdag 28 april a.s. weer een grote WVS-klus/schoonmaak/opruimdag.

We gaan weer soppen, terreinen en loodsen aanvegen, ramen lappen, schoonmaken, opruimen, groenvoorziening aanpakken, takken verwijderen, palen vervangen, schilderen, regenpijpen vastzetten, etc.

Kortom vele kleine klusjes om de haven weer spic & span te hebben voor het begin van het vaarseizoen.

 

Deze dag is er ook les voor de jeugd. Om elkaar niet in de weg te lopen, beginnen we om 10.00 uur met koffie nadat de jeugd het water opgegaan is.

We lunchen rond 13.00 uur en denken ruim voordat de officiële opening van het seizoen op de kopsteiger begint klaar te zijn.

Na de speech van de voorzitter is het tijd voor een drankje en hapje.

 

Aanmelden voor deze klusdag kan op de inschrijflijst op het memobord in het Kombuis of via de mail: nevah.[antispam].@wvschiphol.nl. Bellen mag ook: 06 2864 4994.

Ook de catering wil graag weten op hoeveel personen ze mogen rekenen.

 

Hellingen.

Zaterdag 21 april zijn de laatste hellingacties. Alle schepen zijn weer veilig het water in. De vrijwilligers hebben met grote kou en nu ook warmte de klus uitstekend geklaard.

Hartelijk dank aan Jan, Ada, Hielke, Bram, Jouke, Rick, Hans, Rob en Rob, Rudy, Maarten en Harald. 

Chapeau Hellingteam!

 

De grote loods is weer te gebruiken voor parkeren. Hierbij verzoeken we alle nog aanwezige trapjes, ladders en andere spullen die gebruikt zijn voor de winter klusacties op te ruimen en mee te nemen. Alles wat op 28 april nog aanwezig is, gaat daarna de container in.