logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

In memoriam An van Nes-Henneveld

Geplaatst op 16-05-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

an-van-nes-henneveld

 

We ontvingen het droevige bericht dat op 14 mei 2020 ons erelid An van Nes op 92 jarige leeftijd is overleden.

An was in 1951 een lid van het eerste uur en in 1996 is zij benoemd tot erelid van onze vereniging. Zij was met haar 92 jaar het oudste lid van onze vereniging.

An was een graag gezien lid naast haar echtgenoot Theo, die mede oprichter van de vereniging en bijna 40 jaar penningmeester was. Ook na het overlijden van Theo liet zij als het even kon geen evenement voorbij gaan. In de zomer kwam An vaak vanuit haar 2e woning bij jachthaven Furian met de roeiboot een bezoek brengen aan de haven. De voorbije jaren verbleef zij graag in het Scholletjesbos op de haven om daar in juli haar verjaardag te vieren met de familie, aan het water.

Zij was positief kritisch en stak haar mening niet onder stoelen of banken. Ook sprak zij haar zorg uit als er op de haven zaken gebeurden die in haar ogen de vereniging niet waardig waren en kwam met ideeën.

Zij bleef zeer goed op de hoogte van het reilen en zeilen bij onze vereniging. Als zij niet aanwezig kon zijn op een ALV, belde zij altijd wel een bestuurslid om te vragen naar het verloop van de vergadering. Dat tekent haar betrokkenheid bij onze vereniging.

Wij zullen An herinneren als een warme persoonlijkheid die zeer betrokken was bij het wel en wee van onze vereniging. We wensen haar familie en dierbaren veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. 

De familie heeft laten weten dat er door de Corona-crisis helaas alleen naaste familie voor de uitvaart kan worden uitgenodigd. Er is een digitaal condoleance register beschikbaar waarvoor je kunt klikken op deze link: Condoleance register voor An van Nes-Henneveld.

Bestuur W.V. Schiphol

an-van-nes-henneveld-boot