logo-wvschiphol
 
 
 
 
 
 

De volwasseneninstructie is echt een hit dit jaar!

Geplaatst op 12-08-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Jouke Huisman

De volwassen instructie op donderdagavond is echt een hit dit jaar!

Wat krijg ik daar een energie van zeg! Elke donderdag met (bijna) alle clubboten het water op en alleen maar blije gezichten. De veranderde formule lijkt bij heel veel mensen aan te slaan en daar ben ik heel blij mee. Sinds dit jaar mogen namelijk niet alleen de mensen komen die nog geen CWO2 hebben, maar zijn ook de Schippers van de WVS op donderdag welkom om mee te trainen.

We hebben ondertussen ook 2 wedstrijdtrainingen achter de rug en die waren geweldig leuk! Schippers en leerlingen die met elkaar in boten stappen om onder begeleiding van leden van de wedstrijdcommissie te trainen. En als ik dat dan vanaf de hoofdsteiger sta te bekijken ben ik supertrots dat ik lid ben van zo’n heerlijke vereniging. De meer ervaren zeilers nemen spontaan beginners mee aan boord en begeleiden ze door de hectiek van de avond. Doordat op deze manier de stap naar de handicapwedstrijden kleiner wordt, zijn er al leerlingen die meegedaan hebben als fokkenist tijdens de Handicap dit jaar.

Dit alles was precies wat ik voor ogen had toen ik aan dit seizoen begon in mijn nieuwe rol als opleidingscommissaris:

Samen zeilen en met elkaar en van elkaar leren!

Ik had niet gedacht, noch gehoopt  dat het allemaal zo vanzelfsprekend zou zijn voor iedereen. Ik wil dan ook alle enthousiaste zeilers bedanken voor hun bijdrage aan de gezellige sfeer op de donderdagavonden.

We doen het samen en dat doen we geweldig!

Zet alvast in de agenda: 29 augustus is de laatste wedstrijdtraining van dit seizoen. Wil je meedoen: geef je dan op via de activiteitenkalender op de WVS website.

En voor de niet-zeilers onder ons: voel je allemaal welkom om na de lesavond aan te schuiven in ’t Kombuis voor een gezellig drankje. Ook dat is watersport!

 

Tot donderdag!!!

Jouke Huisman