logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Inschrijven boating tour naar Katwoude in hemelvaartweekend

Geplaatst op 18-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marjo Broertjes

In het hemelvaartweekend 2020 wordt weer een boating tour naar Katwoude georganiseerd!

De opzet is gelijk aan de gezellige en succesvolle boating tour in 2008 waar vele schepen en enthousiaste bemanningen aan deelnamen.Het evenement is geschikt voor zeilboten, motorboten en sloepen. Heb je geen schip, dan ben je ook welkom met de auto of de fiets. 

Er is een minimum aantal deelnemers van 40 personen (schippers, opvarenden, automobilisten en fietsers). De inschrijving is nu geopend via deze link: inschrijven Boating tour 2020.

Planning:

De deelnemers worden op vrijdag 22 mei voor 17:00 verwacht in jachthaven "De Zeilhoek" in Katwoude. Je wordt daar ontvangen door de havenmeester en naar je door de organisatie gereserveerde ligplaats verwezen. Daarna wordt je verwacht in het café-restaurant van de haven voor een welkomstborrel. Om 19.00 uur is er een buffet geserveerd door eetcafé de Zeilhoek in het havenrestaurant.

Aanmelden is nog steeds mogelijk, er is géén maximum aan het aantal deelnemers!

De kosten voor het buffet bedragen € 30,00 per persoon, exclusief drankjes. Betaling gelijktijdig bij aanmelding via eenmalige incasso door de penningmeester WVS. Liggeld reken je zelf af met de havenmeester van De Zeilhoek. 

Meer informatie is te verkrijgen bij Henri Visser, tourcoördinator, GSM: 0640525008. Email: ressiv.ennovy.irneh.[antispam].@quicknet.nl.

Aanmelden via het formulier in deze link: Inschrijven Boating tour 2020