logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

6 uurs van de Westeinder 2017 - Inschrijving geopend

Geplaatst op 19-04-2017  -  Categorie: Evenementen  -  Auteur: Arjen van Mil

6-uurs van de westeinder 2017

 

Na het succes van vorig jaar zal op zondag 11 juni as. weer de 6-uur van de Westeinder worden gezeild. Tussen 10.00 en 16.00 uur moet een zo groot mogelijke afstand worden afgelegd op de Grote Poel, over een van tevoren uitgelegde en bekendgemaakte wedstrijdbaan. Deelname is open voor alle zeilboten en er wordt gerekend met het SW-handicapsysteem. Er zal in drie klassen worden gezeild, te weten: Jeugd, Open en Overall.
 
De inschrijving voor de start vindt plaats via het digitale inschrijfformulier. De boten die een wedstrijd nummer nodig hebben, zullen deze per post ontvangen. Op zondagochtend 11 juni om 8.15 vindt het palaver plaats. De inschrijfkosten bedragen 30 euro, te voldoen via de bank. Na afloop van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats en is er de mogelijkheid om gezellig te blijven eten.
 
Voor diverse activiteiten bij de wedstrijd en op de wal en ook voor een pendeldienst tussen de haven en het wedstrijdveld, hopen we op vele WVS-vrijwilligers. Wil je je nu alvast aanmelden? Dat kan bij sruu6.[antispam].@wvschiphol.nl. Daar kun je ook terecht met vragen. Houd verder deze website in de gaten!

Het 6-uurs comité: Nico Koudijzer, Willem Broekhuizen, Herman van der Meyden, Hans van der Laarse, Jouke Huisman, Ada Bezemer, Jan Bezemer en Agnes Hofstee.

Link naar het inschrijfformulier vind je hier of schrijf je in via de WZW website.


Met zeilersgroeten,
Organisatie 6-uurs 2017

Westeinder2017