logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

23 juni - WZW WV Schiphol - Geannuleerd

Geplaatst op 20-05-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Wedstrijdcommissaris

Beste allemaal, de WZW cup 2019 gaat niet door.
Groet, Nico

Zie hier onder WZW reaktie.
""Beste watersporters,
 
Tot mijn spijt moet ik jullie melden dat de WZW Cup 2019 niet doorgaat. Het blijkt dat de gekozen data voor zo wel deelnemers, als wedstrijdcomite leden niet handig is, ivm de vele andere watersport activiteiten die in deze periode plaats vinden.
 
Samen met Geert en Maarten gaan we ons beraden hoe verder.
 
Gr., Rogier""

 

De WZW Cup is een laagdrempelige recreatieve competitie voor alle leden van de WZW aangesloten verenigingen, tw WV Aalsmeer, WV Nieuwe Meer, Westend, WV Schiphol, Windsurfclub Aalsmeer en aspirant lid De Residentie. Om deel te nemen is wedstrijdervaring is niet nodig. Wel is het zaak dat u kunt zeilen en/of kunt windsurfen.

De inschrijving kan niet meer via de volgende link: Aanmelden WZW Cup 2019

Het betreft een wedstrijd waarbij steeds 2 boten of 2 surfplanken tegen elkaar varen in hele korte wedstrijdjes in het zicht van de haven onder begeleiding van een scheidsrechter. Alle teams varen een keer tegen elkaar en de deelnemer(s) die de meeste wedstrijden wint, is de dag winnaar. Elke deelnemer krijgt per gewonnen wedstrijd 2 punten en voor het uitvaren van een wedstrijd 1 punt. De persoon met de meeste punten aan het einde van serie is de winnaar van de WZW Cup.

Zondag 23 juni, Randmeren, WV Schiphol, aanvang 12:00u
Zaterdag 29 juni, Laser, WV Nieuwe Meer, aanvang 13:00u

Maandag 1 juli, Viper surfplank, Windsurfclub Aalsmeer, aanvang 18:30u
Zaterdag 6 juli, J-22, WV Aalsmeer, aanvang 12:00u

Inschrijving is niet voor de serie, maar gaat per wedstrijd. Het staat iedereen vrij om deel te nemen aan 1 of meerdere wedstrijden. Een wedstrijd gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn. Daarom zal de inschrijving 24 uur voor aanvang sluiten en zal er besloten worden of er gevaren kan worden. Communicatie zal verlopen via email, de WZW website en WZW Facebook pagina. De eerste wedstrijd dag is op 23 juni en dan wordt er gevaren in de Randmeer bij WV Schiphol.

wzw-nieuws-wzw-cup

Met vriendelijke zeilers groet
Wedstrijdcommissaris