logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

1 september: Onderlinge wedstrijden en BBQ

Geplaatst op 14-08-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Nico Koudijzer

Afgelopen jaar was de WVS onderlinge weer georganiseerd, met verrassende 1ste, 2de en 3de plaatsen. Voortbouwend op de succesformule van de afgelopen jaren zullen de beste schippers zich aan elkaar kunnen meten via een serie wedstrijden in de Spankers en de Randmeren. De schipper en fokkenmaat varen in iedere boot een wedstrijd. Hierbij wordt er niet op handicap gezeild maar er wordt gewoon gekeken wie er het eerste over de finishlijn komt. Het is alleen nog maar een kwestie van hard varen en goed schipperen.

Er wordt op de Kleine Poel gevaren met de start en finish direct voor de deur en de baan zoveel mogelijk in het zich van onze haven. De wedstrijden duren elk ongeveer 15 minuten. De spanning is natuurlijk wel afhankelijk van jullie als deelnemers. Als winnaar wordt je naam in de “De Wieldop” gegraveerd waarna je eeuwige roem geniet. Schrijf daarom zo snel mogelijk in. Er is plaats voor maximaal 10 teams en wie het eerst komt wie het eerst maalt. De schipper van het team dient WVS schipper te zijn.

Na inschrijving voor de wedstrijd wordt er ongeveer een week van te voren nadere bijzonderheden toegestuurd. Houdt er rekening mee dat de wedstrijden van 09:00 tot 17:30 zullen duren. Na afloop zal de bar open zijn en wordt de WVS vereniging BBQ gehouden. De kosten van de BBQ zijn 15,- euro pp. Informatie over inschrijven voor de BBQ volgt later. 

Hopelijk tot 1 september!

Team “onderlinge”: Nico, Agnes, Alex, Paul en Sonja

Inschrijven

Per mail voor 30 augustus opgeven bij Nico Koudijzer via djirtsdew.[antispam].@wvschiphol.nl

Vermeld in je mail:

Naam schipper:

Email adres:

Telefoon:

Naam Fokkenmaat:

 

NB: De wedstrijd gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. Minimum aantal is 5, maximum 10 teams.